محل تبلیغات شما

سلام کنج خلوت من

اینجا تنها جاییه که میتونم بیام و راحت حرف بزنم

گاهی دلم میگیرهگاهی ناراحتمگاهی خوشحالمزندگی در جریانه همه چی خووبه خداروشکر همسر جاانم کنارمه این برام کفیههوامو دارهمراقبمهنگرانمهخداروشکر

توی این مدت اتفاقی که افتادکلاس های مربی گری مهد تموم شد دوره ی کارورزی که قرار بود برمرو به روی خونمون مهد  که قرار بود برم گفت از مهر بیا که بچه ها باشن بتونی کار یاد بگیری 

سر نامه ی معرفی نامه م کلی دردسر کشیدماخرش فهمیدم همش بیخودی بوده الکی اون همه وقو هزینه گذاشتم تا اون کاغذو بگیرماخرم ول کردمیعنی استادم گفت نمیخواد دیگه بری دنبالشبعدش رفتم گفت اصلا ما اون نام رو نمیخواییم همونی که خودم داشتمو باید فقط پر میکردم میبردمحیف

تعطیلات عید فطر هم رفتیم دهات ما قرار بود بریم بگردیمکه خاله بابا فوت کرد و رفتیم مراسمشچقد شوک بزرگی بود یهوشنیدنشمن هنوزم باورم نمیشهاخه دو هفته قبلش شوهرش فوت رکد مسجد سر مراسمش دیدیم اما خودش رفت دهات و اونجا فوت کرد که این جمعه چهلم ه دورو باهم گرفتن

29 ام هم رفتیم شمال نمک ابرود تا یکم ساعت 12 از سوئیت اومدیم بیرون رفتیم دریاه ولشت نهار رو اونجا خوردیم تا ساعت 56 ا وانجا بودیمقایق پدالی سوار شدیم

پنج شنبه یعنی 30 ام رفتیم تل کابین سوار شدیم رفتیم بالا اونجا یکی دوساعتی بودیمعکس انداختیم اومدیم پایینرفتیم خوونه ناهار خوردیمعصر هم رفتیم دریا میلاد رفت شنابا بابا جمع ناهار هم بردیم بیرون شا خوردیمکنار رود زوات بعد اومدیم خوونهعصر رفتیم کنار دریا قایق موتوری سوار شدیم روز شنبه هم گفتم یکم رفتیم دریاچه ولشت و باقیه ماجرا شب هم برگشتیم خونمون

این بود ماجراهای این مدت 

دوست دارم برم سرکار دلم میخواد برم پیاده روی

مرداد عروسی امید پسر عمه ی میلادهباید تااون موقع لاغر کنم

اما امان از تنبلیخدا منو لعنت کنه که انقد رادم ضعیفهخاک و سرم چرا انقد ضعیفمبعضی وقتا باخودم میگم واقعا چرا انقد بی ارده و ضعیفم.یعنی واقعا انقد سخته که بوام به خواسته هام برسمنهنیستاما من نمیدونم چرا انقد بی تحرکمثابت موندم جایی که هستمکاری واسه پیشرفتم نمیکنماین منو ناراحت میکنهبعضی وقتا هم حس میکنم افسرده شدمهمش تقصیره خودمه 

چقد بد شدمچقد دورم از ارزوهامخیلییییییی

راستی اهنگ وبلاگمو هم دوس دارم

::(( مربی مهد .. باشگاه..روزای خووب ))::

::(( روزها میگذرد......))::

::(( مربی - مهد - پارک آبی ))::

رفتیم ,هم ,انقد ,برم ,خوردیم ,شدیم ,سوار شدیم ,قرار بود ,هم رفتیم ,چرا انقد ,انقد بی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دستگاه چاپ حرارتی عکس برگردان سابلیمیشن